systemedström

Hejdå till stöket och hej till mer tid med System Edström

Något som vi alla säkerligen har träffat på och blivit avskräckta av är en riktig stökig bil. Det spelar ingen roll om det är en personbil som är fylld av påsar, kartonger och vem vet vad, eller om det är en servicebil fylld med verktyg och damm. Oavsett är det inte någonting som någon strävar efter, eftersom det inte gör ett gott intryck på din omgivning vare sig det gäller din personbil eller tjänstebil. Däremot kan det vissa gånger vara svårt hålla ordning och reda i bilen, och nog finns det en viss igenkänningsfaktor. Man kan ju fråga sig hur det ens är möjligt att reda upp stöket som uppstår i bilen, inte minst i servicebilar som dagligen används för att frakta verktyg, material och diverse andra saker. Att bara hålla bilen ren är ett projekt i sig, och det äter upp en massa värdefull tid.

Lyckligtvis är det något som System Edström har hittat svaret på! Genom funktionell inredning till transportbilar, skåpbilar, pickuper och servicebilar i olika former förenklas proceduren att hålla bilen organiserad och ren. System Edström har utrustning till 16 olika bilmärken, men har också universalprodukter i sitt sortiment. Det är dessutom möjligt att få hjälp med att montera bilinredning vilket underlättar något enormt. Det stora sortimentet består bland annat av olika sorters avdelare och massvis med olika bilinredning som kan anpassas för att passa just din bil. Att ha möjligheten att kunna organisera verktyg och andra viktiga saker i din transportbil eller servicebil gör det enklare att hålla ordning, samtidigt som du slipper slösa tid på att leta efter borttappade saker i virrvarret.  Det är också betryggande att det både ingår 5 års garanti om du låter bilinredningen bli monterad, samt att bilinredningen är krocktestad och godkänd.

Bilinredningen från System Edström är därför lite av en hjälpande hand för dig som är i behov av att få någon sorts organisering i din tjänstebil, och det är även något som varmt kan rekommenderas.